Bramuž 2014

Vážení přátelé,
Tak jsem se sesel s Jirikem, patronem Memorialu a predbezne jsme se domluvili na terminu a mistu konani 2. rocniku memorialu.
Termin: 14.cervna 2014
Místo konani: Prasily
Znamenalo by to ze by se každý po vlastní ose dopravil na Sumavu do Prasil, pokud možno s kolama v so. rano, dále by se udelalo kolecko na kolech, v odpolednich hodinach sportovani nebo volna zabava a vecer gulas a opekani burtu. Samozrejme při kytare. V neděli ráno lehky sport, nejlepe na nejakou vyhlidku a odpoledne odjezd domu.
Nocovani: castecne v chalupe, castecne ve stanech před chalupou, podle poctu ucastniku.
Mozna i sauna, tzn rucniky s sebou.
V okoli je mozna navsteva ruznych atrakci vc lanoveho centra apod.
Podivejte se na to, je to navrh, který podleha vasemu doplneni a schvaleni. Posilam ho vcas abyste si to mohli zapracovat s rocnim predstihem do svého pragramu.
V kratke době bude nasledovat schuzka realizacniho tymu, která se uskutecni v Praze a tam vsechno upecem.
To je zatím vse, tak vas zdravim
A sportu zdar
Dalibor

Dalibor Nedbal

Sulická 41
142 00 Praha 4
e-mail: dalibor.nedbal@ctgroup.cz
Tel: 602390319

Příští rok to vypadá na horu Říp.

Bramuže 2015 jsem ochoten absolvovat až zpět z hory. ZNO

Re: andělé a lebka, kimnovak@seznam.cz
Na hodiny má Verča v budoucí rodině prý machra. Tak ho testuji z hlediska možnosti opravy. Ohledně Řípu se mi zdá jasné, že cesta nahoru a dolu není nic pro mne. Já tak k úpatí a u kafe a cigárka počkat dole :-). Kdy to má být (jako důchodce jsem vymazanej). A anděla bych rád teplýho (teda barevně). Našich holek se na barvu zeptám, ale to by byl do Vánoc čas (samo bych bral i dřív, ale nebyl by kvalt). Až budeš k mání, ozvi se. Zdeněk

Krapet histórie.

.

.

.