Šalamounovo hovno

Základem jakékoli legrace je, že se musí brát vážně, jinak se z legrace stane bohapustá legrace.
Ohledně výše uvedeného si nemohu vynachválit předlistopadovou ZDŠ čili základní devítiletou školu, která nás v tomto ohledu velmi dobře vyškolila a vybavila do života. Nevím, jestli to spískal Huckleberry Finn, nebo zda to člověk vycítil intuitivně. Už od prvního školního dne jsme věděli, že škola je instituce člověku veskrze nepřátelská, což ovšem nebylo vůbec těžké pochopit. Základ komunistické školy byla plošně praktikovaná pedofilie, tedy systémové zneužívání dětí, které se perverzitám, představovaným jim systémem a armádou vyškolených prznitelů zvaných učitelé jako normální ba vědecké, nedokázaly nijak bránit.
Řešili jsme to tak, že vše, co nás bolševik učil, jsme převraceli vzhůru nohama. Když bolševik tvrdil, že je země kulatá, kontrovali jsme, že je placatá. Když se nás snažil přesvědčit, že středem našeho vesmíru je Slunce, tvrdili jsme, že Země. Vyznávali jsme předkoperníkovskou planetární soustavu a hlásili jsme se k svaté inkvizici, přičemž jsme se tázali: V čem se liší astrofyzika od hvězdopravectví? V ničem, pokud se jich chopí blbové, a ti se chopí úplně všeho, čeho se chopit mohou. Cílem školního vzdělání bylo nahradit mozek člověka čtvercem a trojúhelníkem - Marx s Engelsem už byla jenom omáčka. Chemie, fyzika, matematika byly stejné bolševické disciplínyjako dějepis, zeměpis a občanská nauka. Umístit střed světa do koule rozžhavených plynů může opravdu jen úplný debil, který nechápe, že si sice může něco myslet o Slunci, ale nemůže myslet že Slunce, i když - pravda - problém s debily a jejich slunečním myšlením by to bezpochyby vyřešilo. Kampa naproti tomu ví, že střed světa, z kterého vše existuje nebo neexistuje, je právě teď a tady, a ne jinde, někde mimo, nejspíš v prdeli.
K čemu byl komunistům poznatek, že je Země kulatá? K prdu - stejně jako všechno ostatní, na prvním místě bezpochyby myšlení. Snažit se myslet z pozice koule může vskutku jenom idiot, zatímco my jsme si zcela prakticky postavili Babylonskou věž na zemské placce, z které jsme pak na místo pozounů vystrkovali holé zadky proti hradbám Jericha.
Když nás v bolševické škole nutili věřit v dějinný pokrok: na počátku byla prvobytně pospolná společnost, pak feudalismus, kapitalismus a vrcholem dějin měla být Československá socialistická republika kolem dokola obehnaná drátem, tak jsme komunistické kolo dějin jednoduše obrátili a vyrazili se Zemanem - ne majorem ani Milošem, ech, ale s Karlem - do pravěku. Tímto jednoduchým trikem jsme ovšem docílili toho, že se bolševik a jeho Československá socialistická republika rázem ocitl na samém chvostu dějin, zatímco my jsme se vydali vzhůru proti toku času k pramenům bytí a nechali jsme za sebou zhůvěřilou francouzskou revoluci, která na místo milosrdného Boha postavila na piedestal zlaté tele, nasadila mu čapku, nazvala jej lidem a poručila se mu bez ustání klanět, ačkoli každé malé dítě ví, že praotec Člověk je bratrovrah Kain, takže by bylo záhodno dát si na jeho potomky majzla. Kvantita nenastoluje novou kvalitu, ale kumuluje blbost, což je ovšem taky Kapitál - zvlášť pro všelijaké prvobytně pospolné spasitelské režimy, nalevo i napravo, tedy nastejno.
Komunisti pojedli pověstné Šalamounovo hovno, o kterém jim potměšilý Marx nakukal, že to je kámen mudrců. Když si člověk představí starověké civilisace, Babylon, Egypt, Indii, nebo třeba jen o tisíciletí mladší africké domorodé civilisace, a srovná to s jakou přímočarou naivitou a primitivností byli Marxovi dědicové schopni uvažovat o dějinách, o člověku, tak člověk žasne, kam se za těch několik tisíc let civilisace posunula. V tomto ohledu je nutno dát za pravdu pražskému rodáku Gabrielovi Maxovi, jednomu z mála géniů, původem v tuzemsku, který svůj život i dílo zasvětil opicím, poslední léta života trávil už jen se svými makaky, až studiem Darwina dospěl k tomu, že na počátku lidské civilisace stál člověk, z kterého se postupně vyvinula opice, což nemyslel pejorativně, naopak. Hloubka zblbělosti této společnosti, která - když chce něco zjistit o světě, vezme si k ruce metr a váhy -je dobře vidět na skutečnosti, že většina tuzemských obyvatel jsou republikány, jen tak, bez ničeho, bez sebemenšího důvodu či příčiny, prostě to tak je, což ovšem blbům, jak známo nevadí, ba právě naopak: z věcí bez příčiny se radují, bez příčiny, což má ovšem taky něco do sebe.
Už jenom přehlídka tuzemských prezidentů je album zločineckých typů z policejního prezidia: zloděj, vrah, syfilitik, podvodník, defraudant, vlastizrádce, zvrhlík, lhář, kikina, alkoholik, který zastavil pražský Hrad Číňanům, přičemž u každého týpka platí výše uvedený výčet aspoň z poloviny dohromady, což jen potvrzuje jedna či dvě výjimky. Jediná slušná hlava státu, kterou jsme kdy měli - Václav nechť promine, a ten svátý se nepočítá, ten to měl v popisu práce - byl Ferdinand V. zvaný Dobrotivý.
V zastoupení stoupenců našeho pana krále - nebo naší paní královny, to se ještě uvidí - potvrzuji Kampu jako plnoprávnou a rovnoprávnou zemi zemi Koruny české. Amen.

Předneseno na konferenci Kampa střed světa, v 19:03:28 m.č., 28.03. l.p. 2019

BabylonRevue